Over mij

Mijn naam is Olle Geurts. Graag stel ik me aan u voor.

Ik ben geboren en getogen in Groenlo en woon nu in Deventer.

In 1995 heb ik mijn studie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) afgerond.

Al meer dan 15 jaar heb ik bij de notaris in de regio Twente (Haaksbergen, Wierden, Losser en Rijssen) en Salland (Raalte en Deventer) als kandidaat-notaris ervaring opgedaan.

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht, het erfrecht, en de daarbij behorende fiscale wetgeving, in combinatie ook aangeduid als estateplanning.

Daarnaast heb ik tevens als belastingadviseur (specialist estateplanning in Nijverdal) gewerkt, waarbij ik mijn fiscale kennis verder heb kunnen verbreden.

Ik heb als estateplanner een eigen visie ontwikkeld over de notariële en fiscale dienstverlening, die wordt gekenmerkt door deskundigheid, transparantie, normaal taalgebruik, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor uw vragen.

In mijn adviezen ben ik vindingrijk en meedenkend. Ik kan u zowel op juridisch als fiscaal gebied adviseren, een unieke en waardevolle combinatie!

Ik begeleid u graag in het proces uw notariële vraagstukken op te lossen. Denk daarbij vooral aan het familierecht (welke relatievorm past bij mij en wat moet ik regelen), het erfrecht (testamentkeuze en hulp bij erfenis) en de schenk- en erfbelasting (besparingen zijn soms eenvoudig te realiseren).

Is het opmaken van een notariële akte voor u gewenst, dan kan ik u daarbij tevens begeleiden via kantoor Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen (www.geurtsverbeek.nl) in Markelo (0547-361382).

Ik ben aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en als estateplanner lid van de vereniging Estate Planners in het Notariaat (EPN).

De oplossing voor uw vraag is slechts een telefoontje van u verwijderd….